Aug 29, 2017

Verkrachting: als de piemel er eenmaal inzit, wordt de vrouw rustig.

Sommige berichten zijn zo shockerend, dat je ze minstens twee keer moet lezen, voordat je überhaupt begrijpt wat er staat. Een voorbeeld.

Rimini, in de nacht van 25 op 26 augustus jl. Een jong toeristenstel uit Polen (rond de 25 jaar), maakt een wandeling langs het strand. Ze worden overvallen door naar later zal blijken, vier Noordafrikaanse jongemannen (inmiddels is gebleken, dat de verdachten uit Algerije en Tunesie komen). Eerst slaan ze hem kort bewusteloos en daarna dwingen ze hem toe te kijken, hoe ze zijn vriendin verkrachten.

Als in een horror...film: na deze gruwelijke gebeurtenis gaat het stel terug naar het hotel. Beroofd van alles, smeken ze een prostituee die op dat moment langs de promenade staat, om hulp. Later zegt deze vrouw tegen de krant: 'Ik heb hier al heel wat gezien, laat in de nacht, aan het strand in Rimini. Maar dit is wel het ergste wat ik ooit heb meegemaakt. Allebei helemaal in elkaar geslagen, met bebloede en opgezwollen gezichten. Hij alleen gekleed in zijn onderbroek, zij in mannenkleding*. Ik heb meteen de politie en de ambulance gebeld.'

*Later blijkt dat de jongen zijn kleding aan zijn vriendin heeft gegeven, opdat zij niet naakt over straat zou moeten.

Uiteraard komt dit groot in het nieuws. En zoals gebruikelijk kan men erop reagieren (in kranten, op Facebook enz.). Dan schrijft ene Abid Jee, een 24 jarige rechtenstudent uit Bologna en integratie-begeleider voor vluchtelingen/immigranten: 'Een verkrachting is in het begin erg. Maar als de piemel eenmaal in de vrouw is, wordt de vrouw rustig en kan ze van de seks genieten, net als wanneer het vrijwillig gebeurt.'

Overspoeld door reactie's, voegt hij er even later aan toe: 'Altijd krijgen de immigranten de schuld.' Hoe hij dit heeft bedoeld, weten we niet. Zijn arbeidgever heeft hem op non-aktief gesteld.

De daders zijn inmiddels opgepakt. Diezelfde nacht hadden ze nog een transseksuel aangerand. Hier waren duidelijke beelden van beschikbaar (bewakingscamera).